13/08/2020 13/08/2020 Ο Πρόεδρος της Τουρκίας μίλησε για την ένταση με την Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο, απευθυνόμενος προς τα μέλη του κόμματός του. Ο Ερντογάν, είπε: “Αν επιτεθείτε στο Oruç Reis, θα πληρώσετε βαρύ τίμημα”, εξαπολύοντας προφορική απειλή προς τους Έλληνες. Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Τουρκίας και η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ είχαν συζητήσει νωρίτερα...
13 Αυγούστου, 2020 - 19:42
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2020 - 21:07

Ντελίριο Ερντογάν: Ισότητα, διάλογος και ύστερα απειλές

Διαδώστε:
Ντελίριο Ερντογάν: Ισότητα, διάλογος και ύστερα απειλές

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας μίλησε για την ένταση με την Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο, απευθυνόμενος προς τα μέλη του κόμματός του. Ο Ερντογάν, είπε: “Αν επιτεθείτε στο Oruç Reis, θα πληρώσετε βαρύ τίμημα”, εξαπολύοντας προφορική απειλή προς τους Έλληνες. Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Τουρκίας και η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ είχαν συζητήσει νωρίτερα τηλεφωνικά, όπως έγινε γνωστό σε επίσημη ανακοίνωση της Διεύθυνσης Επικοινωνιών της Τουρκίας. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Ερντογάν, παρά τις παραπάνω απειλητικές δηλώσεις του, υπογράμμισε ότι η Τουρκία πιστεύει στην επίλυση των προβλημάτων στην Ανατολική Μεσόγειο υπό το διεθνές δίκαιο, στη βάση του διαλόγου και της ισότητας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

 

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ:

 

 

ΠΗΓΗ: HABERLER.COM / ANADOLU / ΑΠΕ ΜΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Για τα πραγματικά γεγονότα στο Αιγαίο θα ενημερώσει ο Δένδιας τους ομολόγους του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Δένδιας από Ισραήλ: «H τουρκική παραβατικότητα αποτελεί κίνδυνο»

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων