02/09/2020 02/09/2020 Τα καθήκοντά του ως νέος Κοσμήτωρ της Θεολογικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανέλαβε χθες Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020, αμά τη αρχή και της Ινδίκτου,  ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας, Χρήστος Γ. Καραγιάννης. Κατά τη σεμνή τελετή παράδοσης-παραλαβής που ακολούθησε στο χώρο της Κοσμητείας, ο νέος Κοσμήτωρ ευχαρίστησε τον απερχόμενο Κοσμήτορα, Καθηγητή Απόστολο...
02 Σεπτεμβρίου, 2020 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2020 - 18:50

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Κοσμήτωρ της Θεολογικής Αθηνών

Διαδώστε:
Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Κοσμήτωρ της Θεολογικής Αθηνών

Τα καθήκοντά του ως νέος Κοσμήτωρ της Θεολογικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανέλαβε χθες Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020, αμά τη αρχή και της Ινδίκτου,  ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας, Χρήστος Γ. Καραγιάννης.
Κατά τη σεμνή τελετή παράδοσης-παραλαβής που ακολούθησε στο χώρο της Κοσμητείας, ο νέος Κοσμήτωρ ευχαρίστησε τον απερχόμενο Κοσμήτορα, Καθηγητή Απόστολο Β. Νικολαΐδη, ήδη αφυπηρετήσαντα, για τη συμβολή του στην Κοσμητεία, στη Θεολογική Σχολή και στον Πανεπιστήμιο Αθηνών, ευχόμενος τα βέλτιστα στην περαιτέρω πορεία του. Στη συνέχεια, ο κ. Καραγιάννης ενημερώθηκε για τις υποθέσεις της Κοσμητείας.
Συγχαρητήρια στο νέο Κοσμήτορα απέστειλαν η Α.Θ.Π. ο Αρχιεπίσκοπος Νέας Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος Α΄, η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄, η Α.Θ.Μ. ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης κ.κ. Θεόφιλος Γ΄, ο Πατριάρχης πάσης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β΄, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, οι Πρυτανικές Αρχές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πλειάδα Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος, καθώς και πολλοί εκκλησιαστικοί και ακαδημαϊκοί φορείς.

Από την Κοσμητεία
της Θεολογικής Σχολής

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων