25/01/2024 25/01/2024 Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων Αθανάσιος Γ. Δημητρίου με μέλη του Σωματείου επισκέφθηκαν το Μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και συναντήθηκαν με την Αντιπεριφερειάρχη κυρία Χρύσα Ντιντή την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024. Στη συνάντηση ο Πρόεδρος του Σωματείου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την Αντιπεριφερειάρχη θέματα που αφορούν τις δράσεις και την πορεία...
25 Ιανουαρίου, 2024 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2024 - 16:02

Αντιπροσωπεία του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων στην Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων

Διαδώστε:
Αντιπροσωπεία του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων στην Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων Αθανάσιος Γ. Δημητρίου με μέλη του Σωματείου επισκέφθηκαν το Μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και συναντήθηκαν με την Αντιπεριφερειάρχη κυρία Χρύσα Ντιντή την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024.

Στη συνάντηση ο Πρόεδρος του Σωματείου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την Αντιπεριφερειάρχη θέματα που αφορούν τις δράσεις και την πορεία του Σωματείου.

Η κ. Ντιντή εξέφρασε το ενδιαφέρον και την πρόθεση της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων να βοηθήσει το έργο που επιτελεί το Σωματείο Ιεροψαλτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων