27/05/2019 27/05/2019 Πάντα προκαλεί συγκίνηση στο άκουσμά της, ενώ αναρίθμητοι θρήνοι, δημοτικοί ή πιο λόγιοι γράφτηκαν γι’ αυτό το σχεδόν απίστευτο κοσμοϊστορικό γεγονός. Ο λόγος για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης (1453 μ.Χ.) Με αφορμή την επέτειο της Αλώσεως θα λάβει χώρα την Τετάρτη στις 19.00 μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία από τον διακεκριμένο πολιτικό επιστήμονα κ. Κωνσταντίνο Χολέβα με τίτλο “Από...
27 Μαΐου, 2019 - 18:07
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2019 - 18:16

“Από την Άλωση της Πόλης στην άλωση της εθνικής μας ταυτότητας”

Διαδώστε:
“Από την Άλωση της Πόλης στην άλωση της εθνικής μας ταυτότητας”

Πάντα προκαλεί συγκίνηση στο άκουσμά της, ενώ αναρίθμητοι θρήνοι, δημοτικοί ή πιο λόγιοι γράφτηκαν γι’ αυτό το σχεδόν απίστευτο κοσμοϊστορικό γεγονός. Ο λόγος για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης (1453 μ.Χ.) Με αφορμή την επέτειο της Αλώσεως θα λάβει χώρα την Τετάρτη στις 19.00 μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία από τον διακεκριμένο πολιτικό επιστήμονα κ. Κωνσταντίνο Χολέβα με τίτλο “Από την Άλωση της Πόλης στην άλωση της εθνικής μας ταυτότητας” στο Πνευματικό κέντρο Ρουμελιωτών και στην αίθουσα “Δελφοί” (Σίνα 1 και Δαφνομήλη, Αθήνα) όπου ο πολύ γνωστός στους εκκλησιαστικούς κύκλους ομιλητής θα επικαιροποιήσει το θέμα και θα αναπτύξει τους σημερινούς κινδύνους που ελλοχεύουν για το Γένος μας και την Εθνική μας υπόσταση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων