18/07/2023 18/07/2023 Στην Κόνιτσα άρχισαν τα γυρίσματα της σειράς του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, “Άγιος Παϊσιος. Από τα Φάρασα στον Ουρανό”, με τους συντελεστές να είναι σε εγρήγορση για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr), αποτυπώνουν στιγμές από την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Στάμου Τσάμη και των λοιπών συντελεστών.  Στις...
18 Ιουλίου, 2023 - 14:31
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2023 - 14:41

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς Άγιος Παΐσιος

Διαδώστε:
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς Άγιος Παΐσιος

Στην Κόνιτσα άρχισαν τα γυρίσματα της σειράς του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, “Άγιος Παϊσιος. Από τα Φάρασα στον Ουρανό”, με τους συντελεστές να είναι σε εγρήγορση για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr), αποτυπώνουν στιγμές από την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Στάμου Τσάμη και των λοιπών συντελεστών.

Στις 13 Ιουλίου τα φώτα έπεσαν πάνω στην γενέτειρα του Αγίου Παϊσίου όπου θα μαγνητοσκοπηθούν οι πρώτες σκηνές για την σειρά και ο σκηνοθέτης Στάμος Τσάμης, ο σεναριογράφος Γιώργος Τσιάκκας, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Άγιο, Προκόπης Αγαθοκλέους αλλά και όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί θα κατοικοεδρεύσουν, για όσο διαρκέσουν τα γυρίσματα.

Γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε όλη την περιοχή της Κόνιτσας, αλλά και στο σπίτι του Αγίου Παϊσίου, ενώ ο Προκόπης Αγαθοκλέους που υποδύεται τον Άγιο έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για την διαδρομή του, πατώντας στα βήματα του Αγίου.

Η προβολή της σειράς θα πραγματοποιηθεί στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA από τον Φεβρουάριο του 2024. Την εκτέλεση παραγωγής ανέλαβε η Foss productions.

Διαβάστε επίσης: 

“Το τηλεοπτικό ταξίδι” του Αγίου Παϊσίου από την Κόνιτσα ως το Σινά – Εκατοντάδες ηθοποιοί θα πάρουν μέρος στην σειρά που κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών

Άγιος Παΐσιος και Άγιος Πορφύριος από το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός

Πώς ο Άγιος Παΐσιος μπήκε στη ζωή μας μέσα από μία τηλεοπτική σειρά

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων