11/08/2021 11/08/2021 Αποστολή του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης με την Αντιδήμαρχο Ειρήνη Στελλάκη, την εκπρόσωπο του Σώματος Εθελοντών Μαριλένα Ζαμπάζα και τον εκπρόσωπο της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης, Χρήστο Κανελλίδη, σήμερα το πρωί παρέδωσε στον Πρόεδρο της κοινότητας Ροβιών Ευβοίας κ. Κέρη Θεόδωρο την ανθρωπιστική βοήθεια, η οποία θα διανεμηθεί άμεσα στους πληγέντες. Ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας κ. Γεώργιος...
11 Αυγούστου, 2021 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2021 - 20:19

Αποστολή αγάπης από το Δήμο Ελληνικού-Αργυρουπόλεως στις Ροβιές

Διαδώστε:
Αποστολή αγάπης από το Δήμο Ελληνικού-Αργυρουπόλεως στις Ροβιές

Αποστολή του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης με την Αντιδήμαρχο Ειρήνη Στελλάκη, την εκπρόσωπο του Σώματος Εθελοντών Μαριλένα Ζαμπάζα και τον εκπρόσωπο της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης, Χρήστο Κανελλίδη, σήμερα το πρωί παρέδωσε στον Πρόεδρο της κοινότητας Ροβιών Ευβοίας κ. Κέρη Θεόδωρο την ανθρωπιστική βοήθεια, η οποία θα διανεμηθεί άμεσα στους πληγέντες.

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας κ. Γεώργιος Τσαπουρνιώτης σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο μας ευχαρίστησε το κλιμάκιο του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, ενημέρωσε για το μέγεθος της καταστροφής και τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Μετά την παράδοση των ειδών πρώτης ανάγκης στο Δημοτικό Σχολείο Ροβιών, η Αντιδήμαρχος Ειρήνη Στελλάκη μετέβη και στην Χαλκίδα στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων όπου συναντήθηκε και έλαβε ενημέρωση για το μέγεθος της καταστροφής και των κοινωνικών αναγκών των συμπολιτών μας της Βόρειας Εύβοιας.

Ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Ευγενικός, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομου, ευχαρίστησε για την προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης και ευχήθηκε ο Όσιος Δαβίδ και ο Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης που έζησαν στην περιοχή των Ροβιών και της Λίμνης Ευβοίας να είναι πάντοτε προστάτες και βοηθοί στους δημότες μας!

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων