28/06/2021 28/06/2021 Αύριο στις 11 αναμένεται να απολογηθεί ο πρώην ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι σε 7 Μητροπολίτες, τον γραμματέα των Συνοδικών Δικαστηρίων,  δύο δικηγόρους και έναν αστυνομικό, που προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει και να τον συλλάβει, στη Μονή Πετράκη, σύμφωνα με πληροφορίες του dikastiko.gr. Ο κατηγορούμενος έλαβε νέα προθεσμία, επειδή δεν είχε διαβιβαστεί στην ανάκριση ο ιατρικός του...
28 Ιουνίου, 2021 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2021 - 13:41

Αύριο στις 11 η απολογία του πρώην ιερέα που πέταξε το βιτριόλι

Διαδώστε:
Αύριο στις 11 η απολογία του πρώην ιερέα που πέταξε το βιτριόλι

Αύριο στις 11 αναμένεται να απολογηθεί ο πρώην ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι σε 7 Μητροπολίτες, τον γραμματέα των Συνοδικών Δικαστηρίων,  δύο δικηγόρους και έναν αστυνομικό, που προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει και να τον συλλάβει, στη Μονή Πετράκη, σύμφωνα με πληροφορίες του dikastiko.gr. Ο κατηγορούμενος έλαβε νέα προθεσμία, επειδή δεν είχε διαβιβαστεί στην ανάκριση ο ιατρικός του φάκελος. Βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο, ο κατηγορούμενος, αμετανόητος, ακούστηκε να λέει: «Δεν υπάρχει εκκλησιαστική δικαιοσύνη όλα θα αποδειχθούν».

Δείτε επίσης: Συνελήφθη ο ιερέας που έριξε βιτριόλι στους Μητροπολίτες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων