15/02/2021 15/02/2021 Παρακολουθήστε το πρώτο μέρος της ραδιοφωνικής εκπομπής «Θεολογείν Ορθοδόξως» που επιμελείται και παρουσιάζει στο Pemptousia FM ο Θεολόγος Βασίλειος Γκρίλλας, με προσκεκλημένο στο στούντιο τον π. Στυλιανό Καρπαθίου, Θεολόγο – Ψυχίατρο – Δρ. Βιοηθικής. Θέμα της εκπομπής που μεταδόθηκε την Πέμπτη 4/2/2021 ήταν «Το ζήτημα του εμβολίου κατά του ιού sars-cov-2». Στη διαλογική συζήτηση επιχειρήθηκε...
15 Φεβρουαρίου, 2021 - 17:23
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2021 - 17:24

Covid-19: Το ζήτημα του εμβολίου κατά του ιού sars-cov-2

Διαδώστε:
Covid-19: Το ζήτημα του εμβολίου κατά του ιού sars-cov-2

Παρακολουθήστε το πρώτο μέρος της ραδιοφωνικής εκπομπής «Θεολογείν Ορθοδόξως» που επιμελείται και παρουσιάζει στο Pemptousia FM ο Θεολόγος Βασίλειος Γκρίλλας, με προσκεκλημένο στο στούντιο τον π. Στυλιανό Καρπαθίου, Θεολόγο – Ψυχίατρο – Δρ. Βιοηθικής.

Θέμα της εκπομπής που μεταδόθηκε την Πέμπτη 4/2/2021 ήταν «Το ζήτημα του εμβολίου κατά του ιού sars-cov-2». Στη διαλογική συζήτηση επιχειρήθηκε η ανάλυση των δεδομένων που έχουν προκύψει από το εμβόλιο κατά του Covid-19 και ο π. Στυλιανός ανέλυσε δεδομένα από την ανοιχτή επιστολή που απέστειλε προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

Πηγή: pemptousia.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων