21/05/2020 21/05/2020 Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ Από τις 9 σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδος) ως και τις 22 Μαΐου στις 9 το πρωί ώρα Ελλάδας, μπορείτε να παρακολουθείτε LIVE το ντοκιμαντέρ «Ιωσήφ ο Ησυχαστής» στην πλατφόρμα του φεστιβάλ ταινιών του Λονδίνου (LGFF), το οποίο πραγματοποιείται διαδικτυακά, λόγω των μέτρων...
21 Μαΐου, 2020 - 8:58
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2020 - 9:15

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ το ντοκιμαντέρ «Ιωσήφ ο Ησυχαστής» στην παγκόσμια πρώτη προβολή

Διαδώστε:
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ το ντοκιμαντέρ «Ιωσήφ ο Ησυχαστής» στην παγκόσμια πρώτη προβολή

Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ

Από τις 9 σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδος) ως και τις 22 Μαΐου στις 9 το πρωί ώρα Ελλάδας, μπορείτε να παρακολουθείτε LIVE το ντοκιμαντέρ «Ιωσήφ ο Ησυχαστής» στην πλατφόρμα του φεστιβάλ ταινιών του Λονδίνου (LGFF), το οποίο πραγματοποιείται διαδικτυακά, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, που ισχύουν για τα θέατρα και τους κινηματογράφους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ντοκιμαντέρ μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο μόνο στις ημερομηνίες που αναφέρουμε (21 ως 22 Μαΐου από τις 9:00 ως τις 9:00 ώρα Ελλάδος)

https://vimeo.com/419870879

Το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στη ζωή του Αγιορείτη ασκητή, Γέροντα Ιωσήφ του Ησυχαστή, ο οποίος αγιοκατατάχθηκε πρόσφατα από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, έλαβε πέντε βραβεία από την επιτροπή του φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένου και του βραβείου για το βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι «Μια προσευχή για όλους» με στίχους του ίδιου του Γέροντα  από το βιβλίο «Γέροντας Ιωσήφ – Επιστολές και Ποιήματα» και το οποίο ερμηνεύει ο Τζόναθαν Τζάκσον, ο χολυγουντιανός ηθοποιός που ενσαρκώνει και το ρόλο του γέροντα Ιωσήφ του Ησυχαστή στο ντοκιμαντέρ.

Η κριτική επιτροπή απένειμε, μεταξύ άλλων, το Βραβείο του Καλύτερου Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ στην παραγωγή του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, για τον Γέροντα Ιωσήφ τον Ησυχαστή, και το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στον Χολυγουντιανό ηθοποιό και τραγουδιστή, Jonathan Jackson για το ρόλο του Αγίου Ιωσήφ στο ντοκιμαντέρ.

Επιπλέον, απονεμήθηκε Βραβείο Ειδικής Μνείας στους μοναχούς της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου στο Άγιο Όρος, για την επιμέλεια, και τη συμμετοχή τους στο ντοκιμαντέρ, ενώ Τιμητικό Βραβείο δόθηκε στους ίδιους μοναχούς για την πνευματική και κοινωνική τους συμβολή σε όλον τον κόσμο.

Το βίντεο για το τραγούδι «Μια προσευχή για όλους» (Α prayer for all), που βασίζεται σε ένα ποίημα που έγραψε ο Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής και ερμηνεύει ο Τζόναθαν Τζάκσον, πήρε το Βραβείο Καλύτερου Βίντεο Κλιπ!

Δείτε τα βραβεία που έλαβε το ντοκιμαντέρ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων