16/01/2022 16/01/2022 Με αφορμή την Εθνική Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα της Τρομοκρατίας στην Ελλάδα η οποία τιμάται την τρίτη Κυριακή κάθε Ιανουαρίου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας τόνισε μέσω του λογαριασμού του στο twitter “Ποτέ ξανά θύμα τρομοκρατίας στη χώρα μας!”. “Τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας και στέλνουμε ως ελληνική κοινωνία το μήνυμα ότι...
16 Ιανουαρίου, 2022 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2022 - 18:10

Δένδιας: Ποτέ ξανά θύμα τρομοκρατίας στη χώρα μας!

Διαδώστε:
Δένδιας: Ποτέ ξανά θύμα τρομοκρατίας στη χώρα μας!

Με αφορμή την Εθνική Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα της Τρομοκρατίας στην Ελλάδα η οποία τιμάται την τρίτη Κυριακή κάθε Ιανουαρίου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας τόνισε μέσω του λογαριασμού του στο twitter “Ποτέ ξανά θύμα τρομοκρατίας στη χώρα μας!”.

“Τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας και στέλνουμε ως ελληνική κοινωνία το μήνυμα ότι η μάχη εναντίον της είναι διαρκής. Ποτέ ξανά θύμα τρομοκρατίας στη χώρα μας!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η «Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων της Εγκληματικής Δράσης της Τρομοκρατίας στην Ελλάδα» καθιερώθηκε το 2006, με πρόταση της τότε υπουργού Παιδείας Μαριέτας Γιαννάκου και τιμάται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιανουαρίου. Η πρόταση της κυρίας Γιαννάκου αποτυπώθηκε στο άρθρο 14 του νόμου 2443/2006.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων