21/03/2019 21/03/2019 Ολοκληρώθηκε σήμερα η τρίτη ημέρα εργασιών της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε η εκλογή τριών νέων Βοηθών Επισκόπων. Οι χειροτονίες των Βοηθών Επισκόπων θα γίνουν την Κυριακή 24 Μαρτίου στη μητροπολιτική τους περιφέρεια. Συγκερκιμένα η χειροτονία του Αρχιμ. Χρυσόστομου Παναγόπουλου, που εξελέγη από την Ιεραρχία Βοηθός Επίσκοπος στην...
21 Μαρτίου, 2019 - 13:01

Διαβάστε που θα γίνουν οι χειροτονίες των νέων Βοηθών Επισκόπων

Διαδώστε:
Διαβάστε που θα γίνουν οι χειροτονίες των νέων Βοηθών Επισκόπων

Ολοκληρώθηκε σήμερα η τρίτη ημέρα εργασιών της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε η εκλογή τριών νέων Βοηθών Επισκόπων. Οι χειροτονίες των Βοηθών Επισκόπων θα γίνουν την Κυριακή 24 Μαρτίου στη μητροπολιτική τους περιφέρεια. Συγκερκιμένα η χειροτονία του Αρχιμ. Χρυσόστομου Παναγόπουλου, που εξελέγη από την Ιεραρχία Βοηθός Επίσκοπος στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τον τίτλο της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης επισκοπής Ευρίπου, θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αιγάλεω.  Του Αρχιμ. Αγάπιου Δρίτσα, ο οποιος εξελέγη Βοηθός Επίσκοπος για την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου με τον τίτλο της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης επισκοπής Κεχρεών, θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο. Τέλος η χειροτονία του Αρχιμ. Θεοκλήτου Ντούλια, ο οποίος εξελέγη Βοηθός Επίσκοπος με τον τίτλο της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης επισκοπής Τεγέας, θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Βασιλέιου Τριπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων