29/03/2021 29/03/2021 Οι εκκλησίες της Αθήνας είναι μεταξύ των προορισμών που θα αναδειχθούν στις διαδικτυακές περιηγήσεις για παιδιά, αλλά και όλη την οικογένεια που διοργανώνει έως και τις 28 Απριλίου ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) σε συνεργασία με το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Οι ψηφιακές βόλτες στην Αθηνά κινούνται σε δέκα θεματικές...
29 Μαρτίου, 2021 - 9:02
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2021 - 8:09

“Δίνοντας φωνή” στις εκκλησιές της Αθήνας

Διαδώστε:
“Δίνοντας φωνή” στις εκκλησιές της Αθήνας

Οι εκκλησίες της Αθήνας είναι μεταξύ των προορισμών που θα αναδειχθούν στις διαδικτυακές περιηγήσεις για παιδιά, αλλά και όλη την οικογένεια που διοργανώνει έως και τις 28 Απριλίου ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) σε συνεργασία με το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης.
Οι ψηφιακές βόλτες στην Αθηνά κινούνται σε δέκα θεματικές ενότητες και στόχος τους είναι να δείξουν την ιστορία «με έναν διαφορετικό τρόπο, να δώσουν φωνή σε κτίρια, δρόμους, μνημεία, εκκλησίες, περιοχές που συχνά προσπερνάμε αδιάφορα».

Με φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό, λογοτεχνικά κείμενα που συνδέονται με την πόλη, μουσικές αλλά και με προσκεκλημένους που θα προσθέσουν τις δικές τους μαρτυρίες, οι διαδικτυακές περιηγήσεις θα ανατρέξουν στο νήμα της ιστορίας από την αρχαιότητα, την εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση του 1821, την νεότερη ιστορία έως σήμερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων