03/12/2021 03/12/2021 Δύσκολη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, ο οποίος βρίσκεται από χθες Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό. Ο Σεβασμιώτατος διακομίστηκε σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο των Αθηνών μετά από μια μαραθώνια προσπάθεια των συνεργατών του, να τον φέρουν στον Ευαγγελισμό, αφού ο ίδιος και οι συγγενείς του αρχικά...
03 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:34
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2021 - 19:15

Δύσκολη η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διαδώστε:
Δύσκολη η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Δύσκολη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, ο οποίος βρίσκεται από χθες Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό.

Ο Σεβασμιώτατος διακομίστηκε σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο των Αθηνών μετά από μια μαραθώνια προσπάθεια των συνεργατών του, να τον φέρουν στον Ευαγγελισμό, αφού ο ίδιος και οι συγγενείς του αρχικά διαφωνούσαν με την εισαγωγή του.

Η διασωλήνωση ήταν αναγκαία αφού το οξυγόνο του ήταν αρκετά χαμηλό και οι πνεύμονές του επηρεασμένοι ενώ ο Σεβασμιώτατος πάσχει από υποκείμενα νοσήματα αυξημένου κινδύνου και δεν έχει εμβολιαστική κάλυψη.
Πριν μεταβεί στο νοσοκομείο αρχικά του Αγρινίου, ο Μητροπολίτης την Τετάρτη το απόγευμα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρακτορείου Ορθοδοξία, ένιωθε καλά στην υγεία του και το μόνο για το οποίο ανησυχούσε όπως έλεγε στο κοντινό του περιβάλλον ήταν το οξυγόνο του το οποίο έπεφτε.
Θυμίζουμε ότι ο Σεβασμιώτατος έχει νοσήσει από τον κορωνοϊό από τις 21 Νοεμβρίου οπότε και βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων