30/12/2021 30/12/2021 Για 28η μέρα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς με την υγεία του να είναι αρκετά επιβαρυμένη. Περίπου μια βδομάδα πριν πραγματοποιήθηκε τραχειοστομία στον ασθενή Μητροπολίτη, ο οποίος τυγχάνει όπως όλοι οι ασθενείς με κορωνοϊό, της μέγιστης φροντίδας και περίθαλψης των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού του...
30 Δεκεμβρίου, 2021 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2021 - 18:40

28η μέρα στη ΜΕΘ ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διαδώστε:
28η μέρα στη ΜΕΘ ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Για 28η μέρα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς με την υγεία του να είναι αρκετά επιβαρυμένη.

Περίπου μια βδομάδα πριν πραγματοποιήθηκε τραχειοστομία στον ασθενή Μητροπολίτη, ο οποίος τυγχάνει όπως όλοι οι ασθενείς με κορωνοϊό, της μέγιστης φροντίδας και περίθαλψης των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού του Ευαγγελισμού.

Αν και διάφορα δημοσίευματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας επεισέρχονται σε λεπτομέριες που παραβιάζουν το ιατρικό απόρρητο χωρίς να σέβονται τους ασθενείς και το περιβάλλον τους, θα αρκεστούμε να γράψουμε είναι ένα βαρύ περιστατικό, το οποίο αντιμετωπίζει ότι ακριβώς αντιμετωπίζει ένας ασθενής όταν βρίσκεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το έργο των γιατρών και των νοσηλευτών έχει πλέον ξεπεράσει τις ανθρώπινες δυνατότητες και αντοχές για να σώσουν τις ζωές των ασθενών που σε όποια ομάδα της κοινωνίας κι αν ανήκουν για τα μάτια των γιατρών είναι όλοι ίδιοι και με τον ίδιο ζήλο προσπαθούν για την ανθρώπινη ζωή.

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς είναι ένα από τα κρίσιμα και δύσκολα περιστατικά για τους γιατρούς και χωρίς εμβολιαστική κάλυψη αλλά οι γιατροί το αντιμετωπίζουν με την μεγάλη πείρα που έχουν πια για τέτοια περιστατικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων