24/11/2019 24/11/2019 Το “Δημήτρειο” ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) Μοσχάτου που “γεννήθηκε” το 2013 από την “Αποστολή” με πρωτοβουλία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, περνάει στον 7ο χρόνο λειτουργίας του. Με αφορμή την εν λόγω επέτειο της συμπλήρωσης έξι ετών, έλαβε χώρα χθες μία μεγάλη εορτή στους φιλόξενους χώρους του. Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά...
24 Νοεμβρίου, 2019 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2019 - 10:14

Έξι χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε το “Δημήτρειο”!

Διαδώστε:
Έξι χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε το “Δημήτρειο”!

Το “Δημήτρειο” ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) Μοσχάτου που “γεννήθηκε” το 2013 από την “Αποστολή” με πρωτοβουλία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, περνάει στον 7ο χρόνο λειτουργίας του. Με αφορμή την εν λόγω επέτειο της συμπλήρωσης έξι ετών, έλαβε χώρα χθες μία μεγάλη εορτή στους φιλόξενους χώρους του.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά από τους υπευθύνους για το σκοπό και τη λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, “Οφείλουμε χιλιάδες ευχαριστώ στους συνοδοιπόρους, χορηγούς, δωρητές και φίλους για αυτή την κοινή διαδρομή επειδή χάρη σε αυτούς εκπληρώνεται κάθε μέρα ο σκοπός μας. Στο “Δημήτρειο” πιστεύουμε ότι κάθε βοήθεια που προσφέρεις σε ένα παιδί, γίνεται συννεφάκι στον ουρανό, που κάποτε θα πέσει σαν ευεργετική βροχή στην κοινωνία”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων