17/01/2021 17/01/2021 Ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Οπτικοακουστικής Διδασκαλίας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στα πλαίσια εκσυγχρονισμού των υποδομών της, ώστε οι φοιτητές, οι διδάσκοντες και το προσωπικό να απολαμβάνουν σύγχρονες υποδομές κατά τη διδασκαλία.  Δείτε το Δελτίο Τύπου:  Στο πλαίσιο του προγράµµατος εκσυγχρονισμού των υποδομών της Θεολογικής Σχολής, η Κοσµητεία προέβη στην εκ...
17 Ιανουαρίου, 2021 - 14:39
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2021 - 14:37

Εκσυγχρονίζονται οι υποδομές της Θεολογικής Σχολής Αθηνών

Διαδώστε:
Εκσυγχρονίζονται οι υποδομές της Θεολογικής Σχολής Αθηνών

Ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Οπτικοακουστικής Διδασκαλίας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στα πλαίσια εκσυγχρονισμού των υποδομών της, ώστε οι φοιτητές, οι διδάσκοντες και το προσωπικό να απολαμβάνουν σύγχρονες υποδομές κατά τη διδασκαλία. 

Δείτε το Δελτίο Τύπου: 

Στο πλαίσιο του προγράµµατος εκσυγχρονισμού των υποδομών της Θεολογικής Σχολής, η Κοσµητεία προέβη στην εκ βάθρων ανακαίνιση της Αίθουσας Οπτικοακουστικής Διδασκαλίας. Η πορεία των εργασιών και το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στο σύντομο αφιέρωμα, το οποίο είναι διαθέσιμο στον ακόλουθο σύνδεσμο. πατήστε εδώ.

Σταδιακά η Θεολογική Σχολή παρέχει τις δέουσες υποδοµές έρευνας και διδασκαλίας, αντάξιες τόσο του ιστορικού της χαρακτήρα, όσο και αντίστοιχων Πανεπιστηµίων της ηµεδαπής και του εξωτερικού.

Η Κοσµητεία εκφράζει τις θερµές της ευχαριστίες προς τους: κ. Δ. Αλεξόπουλο, κ. Θ. Λιάπη, κ. Σ. Μουτάφη, κ. Μ. Οικονόµου, κ. Φ. Ροϊνό, κ. Γ. Παλαιοπάνο (Ηλεκτρολόγο) και τις ευπρεπίστριες κ. Αικ. Ξάνθου και κ. Ειρ. Μαρµαρά για την ουσιαστική συνδροµή τους στην υλοποίηση ενός απαιτητικού -εν µέσω πανδηµίας- έργου και αναµένει την οµαλοποίηση της υγειονοµικής κατάστασης, έτσι ώστε διδάσκοντες, φοιτητές και προσωπικό να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τις ανακαινισµένες σύγχρονες υποδοµές.

Μετά τιμής,

Ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής

Χρήστος Γ. Καραγιάννης,
Αναπληρωτής Καθηγητής

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων