16/12/2019 16/12/2019 Στο γήπεδο του Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Δήμου Ναυπλιέων και των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής. Σκοπός του αγώνα ήταν η αλληλεγγύη και η προσφορά στο συσσίτιο αγάπης του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου. Κατά τη διάρκεια του αγώνα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας για το συσσίτιο του Ιερού Ναού. Ο εκπρόσωπος της...
16 Δεκεμβρίου, 2019 - 19:41
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2019 - 19:32

Έπαιξαν ποδόσφαιρο για φιλανθρωπικό σκοπό

Διαδώστε:
Έπαιξαν ποδόσφαιρο για φιλανθρωπικό σκοπό

Στο γήπεδο του Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Δήμου Ναυπλιέων και των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής.

Σκοπός του αγώνα ήταν η αλληλεγγύη και η προσφορά στο συσσίτιο αγάπης του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου. Κατά τη διάρκεια του αγώνα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας για το συσσίτιο του Ιερού Ναού.

Ο εκπρόσωπος της ομάδας παλαιμάχων του Δήμου Ναυπλιέων  Γιάννης Αντωνόπουλος έδωσε τιμητικές πλακέτες  στον πρόεδρο του Συσσιτίου  και εφημέριο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου π. Ελευθέριο Μίχο για το έργο που κάνει όλα αυτά τα χρόνια για το Συσσίτιο απόρων.

Η ομάδα των παλαιμάχων Ναυπλίου τίμησε τον επί χρόνια προπονητή Διονύση Διατσίγκο για το έργο του στο τοπικό πρωτάθλημα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων