19/04/2022 19/04/2022 Το Γενικό Επιτελείο της Εθνικής Φρουράς του Κυπριακού Στρατού εύχεται «Καλή Ανάσταση» με μήνυμά του, στο οποίο κάνει λόγο για την πνευματική προετοιμασία που επιβάλλουν οι ημέρες, ώστε να δεχθούμε το Φως της Αναστάσεως, ευχόμενο Αυτό να οδηγήσει στην πνευματική μας ανανέωση και αφομοίωση των μηνυμάτων της Αλληλεγγύης, του Αλληλοσεβασμού και της Αγάπης.  Διαβάστε το...
19 Απριλίου, 2022 - 16:26
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2022 - 16:28

Ευχές Μεγάλης Εβδομάδας από την Εθνική Φρουρά της Κύπρου

Διαδώστε:
Ευχές Μεγάλης Εβδομάδας από την Εθνική Φρουρά της Κύπρου

Το Γενικό Επιτελείο της Εθνικής Φρουράς του Κυπριακού Στρατού εύχεται «Καλή Ανάσταση» με μήνυμά του, στο οποίο κάνει λόγο για την πνευματική προετοιμασία που επιβάλλουν οι ημέρες, ώστε να δεχθούμε το Φως της Αναστάσεως, ευχόμενο Αυτό να οδηγήσει στην πνευματική μας ανανέωση και αφομοίωση των μηνυμάτων της Αλληλεγγύης, του Αλληλοσεβασμού και της Αγάπης. 

Διαβάστε το μήνυμα:

«Διάγουμε και φέτος την Εβδομάδα των Παθών κατά την οποία η Χριστιανική μας παράδοση επιβάλει την πνευματική προετοιμασία, για να δεχθούμε το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου. Αυτή η προετοιμασία, μέσω της συμπόρευσής μας με τον Ιησού και της ενεργής συμμετοχής στα εκκλησιαστικά μυστήρια της Αγίας Εβδομάδας, μας μεταδίδει τα πανανθρώπινα μηνύματα της πορείας του Κυρίου προς το θάνατο και την Ανάσταση.

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, εύχεται, πέραν του προς την πατρίδα χρέους, η κατάληξη αυτής της πορείας η οποία σηματοδοτείται με το φως της Αναστάσεως, να οδηγήσει στην πνευματική μας ανανέωση και την αφομοίωση των μηνυμάτων της Αλληλεγγύης, του Αλληλοσεβασμού και της Αγάπη τα οποία ανέδειξε ο Χριστός με τον θάνατο και την Ανάστασή του».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων