08/09/2019 08/09/2019 Χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού τελέστηκε χθες ο Πανηγυρικός Εσπερινός στο ναό της Παναγίας του “Αρχιπελάγους” το οποίο βρίσκεται εντός του στρατοπέδου όπου εδρεύει η Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων. Ακολούθησε λιτάνευση της Ιεράς εικόνας με το παιάνισμα της στρατιωτικής μπάντας της ΑΣΔΥΣ  υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Λοχαγού κ. Παναγιώτη Μπραβού....
08 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:10

Η ΑΣΔΕΝ τίμησε την Παναγία του Αρχιπελάγους

Διαδώστε:
Η ΑΣΔΕΝ τίμησε την Παναγία του Αρχιπελάγους

Χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού τελέστηκε χθες ο Πανηγυρικός Εσπερινός στο ναό της Παναγίας του “Αρχιπελάγους” το οποίο βρίσκεται εντός του στρατοπέδου όπου εδρεύει η Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων.

Ακολούθησε λιτάνευση της Ιεράς εικόνας με το παιάνισμα της στρατιωτικής μπάντας της ΑΣΔΥΣ  υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Λοχαγού κ. Παναγιώτη Μπραβού.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Γενικό Επιθεωρητής Στρατού Αντγος κ. Αντώνιος Νομικός, ο Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντγος κ. Δημήτριος Μπονώρας, ο Διοικητής ΑΣΔΕΝ Αντγος κ. Γεώργιος Δημητρόπουλος, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και πλήθος πιστών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων