08/04/2020 08/04/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας ανήγγειλε την προς Κύριον εκδημία της οσιωτάτης Καθηγουμένης του Ιερού Ησυχαστηρίου «Η Μήτηρ του Ηγαπημένου» στο Κλειδί, Γερόντισσας Μαγδαληνής, περί της οποίας ήδη απο εχθές σας ενημέρωσε το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ». Η εξόδιος ακολουθία τελέσθηκε την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο, κεκλεισμένων...
08 Απριλίου, 2020 - 22:33
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2020 - 22:22

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Γερόντισσα, κοίταζε τον τόπο σου από εκεί”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Γερόντισσα, κοίταζε τον τόπο σου από εκεί”

Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας ανήγγειλε την προς Κύριον εκδημία της οσιωτάτης Καθηγουμένης του Ιερού Ησυχαστηρίου «Η Μήτηρ του Ηγαπημένου» στο Κλειδί, Γερόντισσας Μαγδαληνής, περί της οποίας ήδη απο εχθές σας ενημέρωσε το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ».

Η εξόδιος ακολουθία τελέσθηκε την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο, κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, μόνο με την παρουσία της αδελφότητας.

Η μακαριστή Γερόντισσα υπήρξε από τις πρώτες μοναχές και πρώτη Ηγουμένη του Ιερού Ησυχαστηρίου, που ίδρυσε το 1976 ο μακαριστός Μητροπολίτης πρώην Δημητριάδος κυρός Ηλίας Τσακογιάννης.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Τελέσθηκε η Εξόδιος της Γερόντισσας Μαγδαληνής

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων