22/09/2020 22/09/2020 Βεβήλωση Ιερού Ναού της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας γνωστοποίησε η Ιερά Μητρόπολη σημειώνοντας ότι πρόκειται για «μία πρωτοφανής για τα τοπικά δεδομένα βεβήλωση Ιερού Ναού». Η βεβήλωση έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου 2020. Πιο συγκεκριμένα,  σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, άγνωστοι μετέβησαν στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αβύθου, όπου και έσπασαν την μαρμάρινη...
22 Σεπτεμβρίου, 2020 - 19:42
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2020 - 18:37

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Βεβηλώσεις έως πότε;

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Βεβηλώσεις έως πότε;

Βεβήλωση Ιερού Ναού της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας γνωστοποίησε η Ιερά Μητρόπολη σημειώνοντας ότι πρόκειται για «μία πρωτοφανής για τα τοπικά δεδομένα βεβήλωση Ιερού Ναού». Η βεβήλωση έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου 2020.

Πιο συγκεκριμένα,  σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, άγνωστοι μετέβησαν στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αβύθου, όπου και έσπασαν την μαρμάρινη αναμνηστική πλάκα των Εγκαινίων που βρίσκεται έξω από την κεντρική είσοδό του.

Οι βεβηλώσεις των ιερών ναών εντός του ελλαδικού χώρου έχουν πληθύνει υπερβολικά κατά τους τελευταίους μήνες, με το ερώτημα πλέον να πλανάται: Εώς πότε;

ΔΕΙΤΕ – Πρωτοφανής Βεβήλωση Ιερού Ναού στην Αιγιαλεία

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων