31/03/2020 31/03/2020 Εγκύκλιο σχετικά με τη μετακίνηση των Θρησκευτικών λειτουργών και Εκκλησιαστικών υπαλλήλων της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Εκκλησίας της Κρήτης και των Ιερών Μητροπόλεων της Δωδεκανήσου εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας.  Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Μαρτίου, μία ημέρα πριν από την εκπνοή των αρχικών περιορισμών για τις εκκλησίες, υπεγράφη η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που...
31 Μαρτίου, 2020 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2020 - 21:54

Η Γ.Γ. Θρησκευμάτων για τις μετακινήσεις των κληρικών

Διαδώστε:
Η Γ.Γ. Θρησκευμάτων για τις μετακινήσεις των κληρικών

Εγκύκλιο σχετικά με τη μετακίνηση των Θρησκευτικών λειτουργών και Εκκλησιαστικών υπαλλήλων της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Εκκλησίας της Κρήτης και των Ιερών Μητροπόλεων της Δωδεκανήσου εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας. 

Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Μαρτίου, μία ημέρα πριν από την εκπνοή των αρχικών περιορισμών για τις εκκλησίες, υπεγράφη η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που παρατείνει το μέτρο έως το Σάββατο Λαζάρου.

Στην Εγκύκλιο, που υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων κ. Γεώργιος Καλαντζής, αναφέρεται αναλυτικά ποια είναι τα απαραίτητα που χρειάζονται τόσο οι κληρικοί όσο και οι εκκλησιαστική υπάλληλοι προκειμένου να μπορέσουν να μεταβούν προς τον Ιερό Ναό ή τον χώρο εργασίας τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων