29/11/2019 29/11/2019 Έναν μεγάλο φιλέλληνα και φίλο της Ιεράς Μονής της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, τον Κυβερνήτη της Περιφέρειας του Νοτίου Σινά, Χάλιντ Φούντα, συνεχάρη ο Καθηγούμενος του Μοναστηριού, Αρχιεπίσκοπος Σινά, Φαράν και Ραϊθούς κ. Δαμιανός, με την ευκαιρία της απόφασης του Αιγυπτίου Προέδρου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, να τον διατηρήσει στη θέση του, παρότι ανανέωσε προχθές...
29 Νοεμβρίου, 2019 - 14:24

Η Ι. Μονή Σινά συγχαίρει τον Κυβερνήτη του Ν. Σινά

Διαδώστε:
Η Ι. Μονή Σινά συγχαίρει τον Κυβερνήτη του Ν. Σινά

Έναν μεγάλο φιλέλληνα και φίλο της Ιεράς Μονής της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, τον Κυβερνήτη της Περιφέρειας του Νοτίου Σινά, Χάλιντ Φούντα, συνεχάρη ο Καθηγούμενος του Μοναστηριού, Αρχιεπίσκοπος Σινά, Φαράν και Ραϊθούς κ. Δαμιανός, με την ευκαιρία της απόφασης του Αιγυπτίου Προέδρου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, να τον διατηρήσει στη θέση του, παρότι ανανέωσε προχθές τη θέση 16 συνολικά Κυβερνητών σε όλη την χώρα.

Το γεγονός αυτό αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών του Κυβερνήτη για την ανάπτυξη της περιοχής, στην οποία δίνει εξέχουσα σημασία στην παρουσία του Ελληνορθόδοξου μοναστηριού, που αποτελεί μνημείο της UNESCO.

Παράλληλα, ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός ευχαρίστησε τον Αιγύπτιο ηγέτη Αλ Σίσι για την όλη φροντίδα και προστασία που παρέχει στο ελληνορθόδοξο μοναστήρι του Σινά.

Τις ευχές και τις ευχαριστίες για την προσφορά του στην Ιερά Μονή Σινά, μετέφερε εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Σινά κ. Δαμιανού, στον Κυβερνήτη κ. Χάλιντ Φούντα, ο Σύμβουλος του Αρχιεπισκόπου και της Ιεράς Μονής κ. Αντώνης Καζαμίας.

Πηγή: pyramisnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων