14/01/2022 14/01/2022 Στον 58χρονο μοναχό, που αγνοούταν από τις 22 Δεκεμβρίου, ανήκει τελικά η σορός που εντοπίστηκε σε παραλία της Σκοπέλου. Ο μοναχός είχε μεταβεί πρωινές ώρες της 20-12-21 στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου Αγίου Όρους για διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας και έκτοτε ήταν αγνοούμενος. Η λέμβος του, μάλιστα, είχε εντοπιστεί χωρίς τον ίδιο μέσα, μετά από έρευνες...
14 Ιανουαρίου, 2022 - 8:40
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2022 - 15:20

Η σορός στη Σκόπελο ανήκει σε μοναχό

Διαδώστε:
Η σορός στη Σκόπελο ανήκει σε μοναχό

Στον 58χρονο μοναχό, που αγνοούταν από τις 22 Δεκεμβρίου, ανήκει τελικά η σορός που εντοπίστηκε σε παραλία της Σκοπέλου.

Ο μοναχός είχε μεταβεί πρωινές ώρες της 20-12-21 στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου Αγίου Όρους για διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας και έκτοτε ήταν αγνοούμενος. Η λέμβος του, μάλιστα, είχε εντοπιστεί χωρίς τον ίδιο μέσα, μετά από έρευνες των λιμενικών Αρχών στον λιμένα Δάφνης Αγίου Όρους.

Στις 22 Δεκεμβρίου ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ότι ο 58χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Την Τρίτη άνδρες του λιμενικού εντόπισαν την σορό σε παραλία της Σκοπέλου και εκτίμησαν ότι από την ενδυμασία επρόκειτο για τον μοναχό που αγνοούταν. Μετά και την ταυτοποίηση που έγινε από τον αδερφό του, η εκτίμηση επιβεβαιώθηκε…

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων