21/02/2020 21/02/2020 Σε μια ακόμα επέμβαση υπεβλήθη ο μικρός μας Παναγιώτης Ραφαήλ που η ιστορία του έχει συγκινήσει το πανελλήνιο. Οι γονείς του, ενημέρωσαν τους φίλους του μικρού ήρωα για την κατάσταση της υγείας του, μέσα από ένα μήνυμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Facebook. Όπως έκαναν γνωστό, ο μικρός έκανε μια επέμβαση που ολοκληρώθηκε...
21 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:30

Η συγκινητική αναφορά στο Θεό των γονιών του μικρού “ήρωα” Παναγιώτη- Ραφαήλ

Διαδώστε:
Η συγκινητική αναφορά στο Θεό των γονιών του μικρού “ήρωα” Παναγιώτη- Ραφαήλ

Σε μια ακόμα επέμβαση υπεβλήθη ο μικρός μας Παναγιώτης Ραφαήλ που η ιστορία του έχει συγκινήσει το πανελλήνιο.
Οι γονείς του, ενημέρωσαν τους φίλους του μικρού ήρωα για την κατάσταση της υγείας του, μέσα από ένα μήνυμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Facebook.
Όπως έκαναν γνωστό, ο μικρός έκανε μια επέμβαση που ολοκληρώθηκε με επιτυχία αλλά δυστυχώς κόλλησε μια ίωση που τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό.

Αναλυτικά η ανάρτηση
Αγαπημένοι μας φίλοι,
Έχουμε καιρό να γράψουμε νέα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε είναι πολλά και συγκινητικά. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για το παιδί μας.

Πριν δέκα μέρες κάναμε μια επέμβαση, η οποία κρίθηκε απαραίτητη για την υγεία του παιδιού. Η επέμβαση πήγε καλά, δόξα τω Θεώ, αλλά δυστυχώς ο μικρός μας κόλλησε μια ίωση η οποία τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό.

Από τότε είμαστε στο νοσοκομείο, με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που βοηθούν τον μικρό μας ήρωα να ανακάμψει.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα.

Δυστυχώς ένας κοινός ιός που για μας τους υπόλοιπους μπορεί να ξεπεραστεί σε τρεις μέρες, για τα παιδιά σαν τον Παναγιωτάκη μας είναι πολύ επικίνδυνος.

Ευχαριστούμε πολύ για όλα, ξέρω ότι μας σκέφτεστε, σας στέλνουμε την αγάπη μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων