06/11/2020 06/11/2020 Ολοκληρώθηκε η τρίτη και τελευταία ημέρα της συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του γενικού απαγορευτικού από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου, Πετρουπόλεως και Αχαρνών κ. Αθηναγόρας, Εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου προς τους δημοσιογράφους...
06 Νοεμβρίου, 2020 - 15:35

Η συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της ΔΙΣ

Διαδώστε:
Η συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της ΔΙΣ

Ολοκληρώθηκε η τρίτη και τελευταία ημέρα της συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του γενικού απαγορευτικού από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου, Πετρουπόλεως και Αχαρνών κ. Αθηναγόρας, Εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου προς τους δημοσιογράφους και δέχθηκε ερωτήσεις.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

Δημοσιογραφική κάλυψη: Ιωάννα Βουτσή

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος 

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων