29/12/2019 29/12/2019 Η βουλγαρική κυβέρνηση έχει διαθέσει 1,2 εκατ. Ευρώ στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Ζωγράφου, γνωστή και ως Μονή Ζωγράφου, ένα από τα είκοσι ορθόδοξα μοναστήρια του Αγίου Όρους στην Ελλάδα. Τα εν λόγω χρήματα ήταν απαραίτητα για την ολοκλήρωση της αναστήλωσης του μοναστηριού και για την ανασυγκρότηση της ανατολικής πτέρυγας που ανεγέρθη πριν από 200...
29 Δεκεμβρίου, 2019 - 14:57

Η Βουλγαρική κυβέρνηση στηρίζει την ΙΜ Ζωγράφου

Διαδώστε:
Η Βουλγαρική κυβέρνηση στηρίζει την ΙΜ Ζωγράφου

Η βουλγαρική κυβέρνηση έχει διαθέσει 1,2 εκατ. Ευρώ στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Ζωγράφου, γνωστή και ως Μονή Ζωγράφου, ένα από τα είκοσι ορθόδοξα μοναστήρια του Αγίου Όρους στην Ελλάδα.

Τα εν λόγω χρήματα ήταν απαραίτητα για την ολοκλήρωση της αναστήλωσης του μοναστηριού και για την ανασυγκρότηση της ανατολικής πτέρυγας που ανεγέρθη πριν από 200 χρόνια. 

Τέλος, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης του Κιουστεντίλ αποφάσισε επίσης να συμμετάσχει στην υπόθεση με τη χορήγηση 7.700 ευρώ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων