19/11/2020 19/11/2020 Ταχεία ανάρρωση ευχήθηκε στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως. Με μια ανάρτηση στο facebook, η ίδια έγραψε: «Επικοινώνησα με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Του ευχήθηκα ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και να επανέλθει άμεσα στα καθήκοντά του, διακονώντας με τη σοφία, την πραότητα...
19 Νοεμβρίου, 2020 - 14:09

Η Υπουργός Παιδείας ευχήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Διαδώστε:
Η Υπουργός Παιδείας ευχήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ταχεία ανάρρωση ευχήθηκε στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως. Με μια ανάρτηση στο facebook, η ίδια έγραψε:

«Επικοινώνησα με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Του ευχήθηκα ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και να επανέλθει άμεσα στα καθήκοντά του, διακονώντας με τη σοφία, την πραότητα και την ταπεινότητα που τον διακρίνουν».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων