28/10/2020 28/10/2020 Στο Ελληνικό Στρατιωτικό Νεκροταφείο της Κλεισούρας στη Βόρειο Ήπειρο, εκεί όπου αναπαύονται οι ηρωικός πεσόντες Έλληνες οπλίτες που έπεσαν κατά τη διάρκεια των μαχών στον πόλεμο του 40′,  βρέθηκε σήμερα, εκπροσωπώντας την Ελληνική κυβέρνηση, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Κώστας Βλάσης. “Χρόνια πολλά σε όλους από τη θρυλική στενωπό της Κλεισούρας, όπου οι...
28 Οκτωβρίου, 2020 - 14:24
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2020 - 14:41

Κ. Βλάσης: “Οι Έλληνες δεν υποκύπτουμε και δεν υποχωρούμε”

Διαδώστε:
Κ. Βλάσης: “Οι Έλληνες δεν υποκύπτουμε και δεν υποχωρούμε”

Στο Ελληνικό Στρατιωτικό Νεκροταφείο της Κλεισούρας στη Βόρειο Ήπειρο, εκεί όπου αναπαύονται οι ηρωικός πεσόντες Έλληνες οπλίτες που έπεσαν κατά τη διάρκεια των μαχών στον πόλεμο του 40′,  βρέθηκε σήμερα, εκπροσωπώντας την Ελληνική κυβέρνηση, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Κώστας Βλάσης.

“Χρόνια πολλά σε όλους από τη θρυλική στενωπό της Κλεισούρας, όπου οι πρόγονοί μας πολέμησαν μέχρις εσχάτων κρατώντας τη σημαία μας ψηλά! Σαν σήμερα οι Έλληνες είπαν το Μεγάλο «ΟΧΙ» και δίδαξαν σ´ ολόκληρη την υφήλιο τί πάει να πει ανδρεία κι αυταπάρνηση. Σήμερα τιμούμε την μνήμη όλων εκείνων που πολέμησαν ως ήρωες για να μπορούμε εμείς να ζούμε ελεύθεροι και οφείλουμε να κρατήσουμε ζωντανές τις αξίες που μας κληροδότησαν. Οι Έλληνες δεν υποκύπτουμε και δεν υποχωρούμε! Οι Έλληνες στεκόμαστε δυνατοί μπροστά στις προκλήσεις των καιρών! Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940! Ζήτω το Έθνος!’, αναφέρει για την ημέρα ο κ. Βλάσης σε ανάρτηση του.

Ο κ. Βλάσης εκφώνησε σύντομο χαιρετισμό ενώ στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε η Πρέσβης της Ελλάδος στην Αλβανία, κα Σοφία Φιλιππίδου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων