15/08/2021 15/08/2021 Το συγκινητικό μήνυμα της ενορίας Αγίου Αποστόλου Παύλου Περιστερίου, που γράφτηκε χθες, για την εκδημία του μακαριστού πλέον Μητροπολίτη Περιστερίου Κλήμεντος: Καλό ταξίδι, Καλέ μου Δεσπότη, Καλέ μου άνθρωπε! Σ’ ευχαριστούμε για όλα, αλλά, πρωτίστως, γιατί μας αποκάλυψες την παιδική σου καρδιά, τα όνειρά σου, τους φόβους σου, τους προβληματισμούς σου, λέγοντας μας πάντοτε η...
15 Αυγούστου, 2021 - 14:52
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2021 - 16:20

«Καλό ταξίδι, Καλέ μου Δεσπότη, Καλέ μου άνθρωπε!»

Διαδώστε:
«Καλό ταξίδι, Καλέ μου Δεσπότη, Καλέ μου άνθρωπε!»

Το συγκινητικό μήνυμα της ενορίας Αγίου Αποστόλου Παύλου Περιστερίου, που γράφτηκε χθες, για την εκδημία του μακαριστού πλέον Μητροπολίτη Περιστερίου Κλήμεντος:

Καλό ταξίδι, Καλέ μου Δεσπότη, Καλέ μου άνθρωπε! Σ’ ευχαριστούμε για όλα, αλλά, πρωτίστως, γιατί μας αποκάλυψες την παιδική σου καρδιά, τα όνειρά σου, τους φόβους σου, τους προβληματισμούς σου, λέγοντας μας πάντοτε η Κύρια Θεοτόκος ξέρει, γνωρίζει και ικετεύει. Φώναζες ικετευτικά: Δεσποινάκι μου, Παναγίτσα μου, τον κόσμο σου, τα παιδιά σου τρέξε και συγχώρα μας και ανησυχούσες για την υγεία μας. Σήμερα έφυγες, πέταξες, ταλαιπωρήθηκες πολύ και από πολλά, έφυγες σαν πουλάκι! Ούτε που ακούστηκες, ελαφρά, με δάκρυα στα μάτια. Η Παναγιά μας, που αγαπούσες πολύ και μας έλεγες «είμαστε παιδιά της εκεί να προστρέχουμε», ας σε συνοδεύει, ικετεύοντας για την Αρχιερατική ψυχούλα σου. Σ’ ευχαριστούμε για την αγάπη σου. Ο Θεός να σε αναπαύει.

Κλήμεντος του Σεβασμιωτάτου και Θεοπροβλήτου Μητροπολίτου Περιστερίου αιώνια η μνήμη!

Καλό Παράδεισο, Σεβασμιώτατε!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων