26/09/2020 26/09/2020 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανέφερε ότι  καμία ελληνική κυβέρνηση δε συζητά την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι στα Δωδεκάνησα δεν έχει κανένα λόγο η Τουρκία γιατί δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος ενώ ανέφερε πως “θα κάνουμε τα πάντα για να διαφυλάξουμε την κυριαρχία της χώρας μας”. Παράλληλα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ,  υπογράμμισε ότι «είμαστε συντονισμένοι...
26 Σεπτεμβρίου, 2020 - 11:14
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2020 - 11:15

“Καμία κυβέρνηση δεν συζητά αποστρατικοποίηση των νησιών”

Διαδώστε:
“Καμία κυβέρνηση δεν συζητά αποστρατικοποίηση των νησιών”

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανέφερε ότι  καμία ελληνική κυβέρνηση δε συζητά την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι στα Δωδεκάνησα δεν έχει κανένα λόγο η Τουρκία γιατί δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος ενώ ανέφερε πως “θα κάνουμε τα πάντα για να διαφυλάξουμε την κυριαρχία της χώρας μας”.

Παράλληλα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ,  υπογράμμισε ότι «είμαστε συντονισμένοι με την Κύπρο σε όλα τα θέματα»

Ο κ. Πέτσας σημείωσε πως το έχει ξεκαθαρίσει ο Πρωθυπουργός ότι για να υπάρξει επικοινωνία χρειάζεται εμπιστοσύνη και προετοιμασία. Αν υπάρξουν αυτά τα δύο δεν αποκλείεται κάποια συνομιλία μεταξύ των δύο ηγετών.

Αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, ο κ. Πέτσας τόνισε πως η  κυβέρνηση θα στηρίζει το εισόδημα όλων όσων έχουν πληγεί και  για όσο χρειαστεί.

Δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα δώσει μάχη για να μην ξεφύγει η κατάσταση και έκανε έκκληση στους πολίτες να στηρίζουν τα μέτρα.

Αναφερόμενος στις καταλήψεις των σχολείων ο κ Πέτσας εκτίμησε ότι από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει αποκλιμάκωση.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν είναι πολιτικά υποκινούμενες, δήλωσε ότι υπήρξαν ξεκάθαρες τοποθετήσεις δημάρχων – με συγκεκριμένο πολίτικο προφίλ – υπέρ των καταλήψεων

Έχουμε πολλά πεδία διαφόρων, ας αφήσουμε τα σχολεία απ’ έξω τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων