06/02/2022 06/02/2022 Ιερείς της Κρήτης τραγουδούν για τη χαρά της τοπικής Εκκλησίας, την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου Β’ χθες το βράδυ, 5 Φεβρουαρίου 2022 σε τραπέζι μετά τον Εσπερινό. Τα τραγούδια βιντεοσκόπησε ο π. Σεραφείμ Κονίδης, που βρέθηκε στην Κρήτη μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιο, τον Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο και...
06 Φεβρουαρίου, 2022 - 11:41
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2022 - 11:44

Κρητικοί Ιερείς τραγουδούν για τη χαρά της τοπικής Εκκλησίας

Διαδώστε:
Κρητικοί Ιερείς τραγουδούν για τη χαρά της τοπικής Εκκλησίας

Ιερείς της Κρήτης τραγουδούν για τη χαρά της τοπικής Εκκλησίας, την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου Β’ χθες το βράδυ, 5 Φεβρουαρίου 2022 σε τραπέζι μετά τον Εσπερινό.

Τα τραγούδια βιντεοσκόπησε ο π. Σεραφείμ Κονίδης, που βρέθηκε στην Κρήτη μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιο, τον Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο και άλλους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου, για να γίνουν μέτοχοι στην χαρά του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης, που ενθρονίστηκε χθες, 5 Φεβρουαρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων