15/01/2020 15/01/2020 Στην Κεντρική Αίθουσα Εκθέσεων «Manezh» στη Μόσχα ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν απηύθυνε σήμερα το Προεδρικό Διάγγελμα προς την Ομοσπονδιακή Συνέλευση. «Αυτό το Διάγγελμα ήταν πολύ πλούσιο και βεβαίως, πρωτίστως πολλοί πρόσεξαν τις λεπτομέρειες, τους αριθμούς και τις σημαντικές και θεμελιώδεις αλλαγές που χάραξε ο Πρόεδρος Πούτιν για την ύπαρξη της οικογένειας. Ταυτόχρονα το βασικό...
15 Ιανουαρίου, 2020 - 21:38
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2020 - 21:55

Λεγκόιντα: Στο Προεδρικό Διάγγελμα τονίζεται η σημασία των παραδοσιακών αξιών

Διαδώστε:
Λεγκόιντα: Στο Προεδρικό Διάγγελμα τονίζεται η σημασία των παραδοσιακών αξιών
Στην Κεντρική Αίθουσα Εκθέσεων «Manezh» στη Μόσχα ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν απηύθυνε σήμερα το Προεδρικό Διάγγελμα προς την Ομοσπονδιακή Συνέλευση.
«Αυτό το Διάγγελμα ήταν πολύ πλούσιο και βεβαίως, πρωτίστως πολλοί πρόσεξαν τις λεπτομέρειες, τους αριθμούς και τις σημαντικές και θεμελιώδεις αλλαγές που χάραξε ο Πρόεδρος Πούτιν για την ύπαρξη της οικογένειας. Ταυτόχρονα το βασικό μοτίβο ήταν η αξίες και η αξιοπρέπεια”, είπε ο Βλαντιμίρ Λεγκόιντα, Πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος για τις σχέσεις Εκκλησίας και Κοινωνίας του Πατριαρχείου Μόσχας
Η αύξηση του πληθυσμού της Ρωσίας, ανέφερε ο Πρόεδρος Πούτιν, είναι πολύ σημαντική όπως επίσης σημαντικές είναι και οι αξίες, τις οποίες θα έχουν οι άνθρωποι στη ζωή τους: «Για την Εκκλησία είναι πολύ σημαντική πτυχή, η οποία ενώνει το υλικό και το άυλο», σχολίασε από την πλευρά του ο Λεγκόιντα.
  Ανάμεσα σε άλλες πτυχές του Προεδρικού Διαγγέλματος, ο Λεγκόιντα ανέφερε τη σκέψη του Προέδρου, η οποία αφορά τον συσχετισμό της άνθισης της χώρας με την ευημερία των κατοίκων της: «Και πάλι στο επίκεντρο του Διαγγέλματος βρέθηκε ο άνθρωπος που έχει αλλά και τάσσεται προς τις παραδοσιακές αξίες, και αυτή η ιδέα ήταν εμφανής στο μέρος του Διαγγέλματος που αφορούσε την οικογένεια».
  Επίσης ο Λεγκόιντα τόνισε την σκέψη του Προέδρου, η οποία αφορούσε την παιδεία που ενώνει την εκπαίδευση και την αγωγή.
Ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας τέλος δήλωσε ότι «αυτό το Διάγγελμα ήταν ύψιστου επιπέδου και του ηγέτη του έθνους που χειρίζεται θεμελιώδεις κατηγορίες των αξιών».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων