26/10/2019 26/10/2019 Στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Στυλιανού του Π.Α.Α.Π. Βούλας που λειτουργεί στο Ίδρυμα βρέθηκαν την Παρασκευή όλα τα παιδιά της Κατηχητικής Συνάξεως. Μετά την προσευχή, ο π. Αντώνιος Χρήστου, Εφημέριος του ιδρύματος, αναφερθήκε στη σύντομη ομιλία του, για τη μνήμη του Αγίου Δημητρίου, την Παναγία και την Αγία της Σκέπη καθώς και για την επέτειο...
26 Οκτωβρίου, 2019 - 11:43

Μάθημα και τιμή της Εθνικής Εορτής στην Κατηχητική Σύναξη του ΠΑΑΠ Βούλας

Διαδώστε:
Μάθημα και τιμή της Εθνικής Εορτής στην Κατηχητική Σύναξη του ΠΑΑΠ Βούλας

Στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Στυλιανού του Π.Α.Α.Π. Βούλας που λειτουργεί στο Ίδρυμα βρέθηκαν την Παρασκευή όλα τα παιδιά της Κατηχητικής Συνάξεως.
Μετά την προσευχή, ο π. Αντώνιος Χρήστου, Εφημέριος του ιδρύματος, αναφερθήκε στη σύντομη ομιλία του, για τη μνήμη του Αγίου Δημητρίου, την Παναγία και την Αγία της Σκέπη καθώς και για την επέτειο του ΟΧΙ. Ο π. Αντώνιος ιδιαιτέρως υπογράμμισε την θυσία των ηρώων που πλήρωσαν το τίμημα με το αίμα τους, για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.

Στην συνέχεια τελέσθηκε η επίσημη Δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση, υπέρ αναπαύσεως όλων των ηρωικώς πεσόντων κατά τα χρόνια του πολέμου και της Εθνικής Αντίστασης.

Ακολούθως, στο προαύλιο κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και ψάλθηκε από όλους ο Εθνικός Ύμνος. Αφού φωνάξαμε στο τέλος ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!! Ακολούθησε, όπως κάθε χρόνο η παρέλαση σε όλους τους θαλάμους με χαρά και καμάρι και ταυτόχρονα λιτανεύτηκε η Ιερά Εικόνα της Παναγίας μας .
Μετά την ολοκλήρωση των εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική μας επέτειο, ακολούθησε το κέρασμα που συνέπεσε με τα Γενέθλια δύο παιδιών της Συνάξεως. Μετά την ολοκλήρωση και του κεράσματος, όλα τα παιδιά αποχώρησαν ευχαριστημένα με τις ελληνικές σημαίες στα χέρια, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη Παρασκευή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων