01/02/2023 02/02/2023 Στο βαρύ φόρο αίματος των Ενόπλων Δυνάμεων κάνει μνεία σε μήνυμα του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος μετά την επιβεβαίωση του θανάτου του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, κυβερνήτη του μοιραίου αεροσκάφους F-4E Phantom II που συνετρίβη το πρωί της Δευτέρας 30ης Ιανουαρίου 2023, 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου της Ανδραβίδας. «Μετράμε άλλους δύο νεκρούς,...
01 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:56
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2023 - 2:51

Μήνυμα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου για τους πιλότους του μοιραίου F-4

Διαδώστε:
Μήνυμα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου για τους πιλότους του μοιραίου F-4

Στο βαρύ φόρο αίματος των Ενόπλων Δυνάμεων κάνει μνεία σε μήνυμα του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος μετά την επιβεβαίωση του θανάτου του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, κυβερνήτη του μοιραίου αεροσκάφους F-4E Phantom II που συνετρίβη το πρωί της Δευτέρας 30ης Ιανουαρίου 2023, 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου της Ανδραβίδας.

«Μετράμε άλλους δύο νεκρούς, από τους περίπου 160 πεσόντες κατά την ώρα του καθήκοντος. Αυτό είναι το τίμημα όταν θες να είσαι καλύτερος, είναι ο βαρύς φόρος αίματος των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο Σμηναγός Ευ. Τσιτλακίδης και ο Υποσμηναγός Μ. Τουρούτσικας έπεσαν ηρωικά για την Πατρίδα. Θα τιμούμε πάντα τη μνήμη τους. Αθάνατοι!», αναφέρει το μήνυμα του Υπουργού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων