07/02/2020 07/02/2020 Νεαρή τοξικομανής μητέρα χτύπησε την πόρτα του ιστορικού Ελληνορθόδοξου Ναού του Αγίου Σπυρίδωνα στο Μανχάταν και έδωσε στην γραμματέα της κοινότητας το νεογέννητο κορίτσι συνοδευόμενο από ένα σημείωμα μέσω του οποίου εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους δε μπορούσε να το μεγαλώσει. Την είδηση αποκάλυψε η εφημερίδα «New York Post» η οποία ανέφερε ότι το...
07 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:16
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2020 - 14:18

Μητέρα εγκατέλειψε βρέφος στον Αγιο Σπυρίδωνα του Μανχάταν

Διαδώστε:
Μητέρα εγκατέλειψε βρέφος στον Αγιο Σπυρίδωνα του Μανχάταν

Νεαρή τοξικομανής μητέρα χτύπησε την πόρτα του ιστορικού Ελληνορθόδοξου Ναού του Αγίου Σπυρίδωνα στο Μανχάταν και έδωσε στην γραμματέα της κοινότητας το νεογέννητο κορίτσι συνοδευόμενο από ένα σημείωμα μέσω του οποίου εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους δε μπορούσε να το μεγαλώσει.

Την είδηση αποκάλυψε η εφημερίδα «New York Post» η οποία ανέφερε ότι το νεογνό ήταν τριών περίπου ωρών, ήταν υγιέστατο κοριτσάκι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Columbia Presbyterian στο Μανχάταν.

Η εφημερίδα “Νew York Post” ανέφερε ότι η νεαρή μητέρα στο σημείωμα ανέφερε: «Παρακαλώ βοηθήστε με. Δε μπορώ να αναθρέψω και μεγαλώσω το παιδί γιατί είμαι θύμα βιασμού και εθισμένη στα ναρκωτικά».

Η γραμματέας είπε στους δημοσιογράφους ότι το νεογνό ήταν όμορφο και υγιέστατο και ότι ήταν τυλιγμένο σε έναν ειδικό σάκο με ρούχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων