06/02/2023 06/02/2023 Την θλίψη του για τον φονικό σεισμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας εκφράζει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι «η Ελλάδα κινητοποιεί τους πόρους της και θα βοηθήσει άμεσα». «Εκφράζουμε την οδύνη μας για τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Οι...
06 Φεβρουαρίου, 2023 - 9:05
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2023 - 9:10

Μητσοτάκης για τον σεισμό στην Τουρκία: «Η Ελλάδα θα βοηθήσει άμεσα»

Διαδώστε:
Μητσοτάκης για τον σεισμό στην Τουρκία: «Η Ελλάδα θα βοηθήσει άμεσα»

Την θλίψη του για τον φονικό σεισμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας εκφράζει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι «η Ελλάδα κινητοποιεί τους πόρους της και θα βοηθήσει άμεσα».

«Εκφράζουμε την οδύνη μας για τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Οι σκέψεις μας είναι με όλους τους ανθρώπους που επλήγησαν. Η Ελλάδα κινητοποιεί τους πόρους της και θα βοηθήσει άμεσα», όπως αναφέρει στο λογαριασμό του στο τουίτερ ο Πρωθυπουργός.

 

Διαβάστε ακόμη: Φονικός σεισμός 7,8 Ρίχτερ στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας – Εκατοντάδες οι νεκροί

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων