30/05/2023 30/05/2023 Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, τελέσθηκε την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, στο Ηρώο των ΛΟΚ στο Καβούρι Αττικής το Ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Πεσόντων υπέρ Πίστεως και Πατρίδος Ιερολοχιτών και Καταδρομέων, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, και απόντων για πρώτη φορά των αείμνηστων,...
30 Μαΐου, 2023 - 20:05
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2023 - 19:48

Μνημόσυνο Πεσόντων Ιερολοχιτών και Καταδρομέων στο Ηρώο των ΛΟΚ στο Καβούρι

Διαδώστε:
Μνημόσυνο Πεσόντων Ιερολοχιτών και Καταδρομέων στο Ηρώο των ΛΟΚ στο Καβούρι

Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, τελέσθηκε την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, στο Ηρώο των ΛΟΚ στο Καβούρι Αττικής το Ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Πεσόντων υπέρ Πίστεως και Πατρίδος Ιερολοχιτών και Καταδρομέων, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, και απόντων για πρώτη φορά των αείμνηστων, Ιερολοχίτη Στρατηγού Κωνσταντίνου Κόρκα και του Επίτιμου Γενικού Επιθεωρητή Στρατού Αντιστράτηγου ε.α. Χρήστου Φωτόπουλου.


Στο ετήσιο Μνημόσυνο παραβρέθηκαν επίσης:

● Ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

● Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ.

● Ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης (ΓΕΠΣ-ΔΙΔΟΕ) Αντιστράτηγος Αναστάσιος Σπανός, ο Διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης και ο Επιτελάρχης ΓΕΣ Αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος.

● Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παπάγου  – Χολαργού κ. Άννα Μαρία Τσικρικώνη, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλου.

● Ο Διοικητής της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ) Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Αλεξάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ (ΓΕΣ/ΔΕΔ) Υποστράτηγος Νικόλαος Γιαννόπουλος και ο Υποδιοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ Υποστράτηγος Σπυρίδων Κογιάννης.

● Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών και πρώην Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιος Λιάσκος.

● Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Υποστράτηγος ε.α. Ιωάννης Δεβούρος.

● Εκπρόσωποι Ενώσεων Αποστράτων και Εφέδρων Καταδρομέων.

● Μέλη οικογενειών των εκλιπόντων.

● Εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί.

Διαβάστε τον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΩΝ!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων