05/03/2019 05/03/2019 Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένα μπουκάλι αφιερωμένο στον Πανορμίτη, ταξίδεψε μέσω θάλασσας και έφτασε από το Ηράκλειο της Κρήτης στο λιμάνι της Ρόδου και από εκεί ακτοπλοϊκώς στη Σύμη, «εκπληρώνοντας» το τάμα του. Τη σχετική αποκάλυψη έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο προϊστάμενος του ξενώνα διαμονής ηλικιωμένων της Ιεράς Μονής κ. Πανορμίτης Μοσκιού, αναρτώντας και...
05 Μαρτίου, 2019 - 22:47

Μπουκάλι με τάμα στον Πανορμίτη «ταξίδεψε» από το Ηράκλειο στη Σύμη

Διαδώστε:
Μπουκάλι με τάμα στον Πανορμίτη «ταξίδεψε» από το Ηράκλειο στη Σύμη

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένα μπουκάλι αφιερωμένο στον Πανορμίτη, ταξίδεψε μέσω θάλασσας και έφτασε από το Ηράκλειο της Κρήτης στο λιμάνι της Ρόδου και από εκεί ακτοπλοϊκώς στη Σύμη, «εκπληρώνοντας» το τάμα του.

Τη σχετική αποκάλυψη έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο προϊστάμενος του ξενώνα διαμονής ηλικιωμένων της Ιεράς Μονής κ. Πανορμίτης Μοσκιού, αναρτώντας και τις σχετικές φωτογραφίες.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι έφτασε στον προορισμό του με αρκετή… περιπέτεια! Το μπουκάλι ανέλαβε να μεταφέρει προχθές το πλήρωμα του Dodekanisos Express από τη Ρόδο.

Όμως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ξέχασαν όταν έφτασαν στη Σύμη να το παραδώσουν.

Δέκα λεπτά μετά την αναχώρησή τους, έπεσαν σε θαλασσοταραχή, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν πίσω στο λιμάνι του νησιού, κάτι που το αποδίδουν στο παραπάνω γεγονός. Τότε το παρέδωσαν στον τουριστικό πράκτορα κ. Κώστα Σύκαλλο και εκείνος με τη σειρά του χθες το πρωί στον ηγούμενο του Πανορμίτη, Αρχιμανδρίτη Αντώνη Πατρό.

Όταν ανοίχτηκε διαπιστώθηκε ότι είχε σταλεί από κάτοικο της περιοχής Κορφές του Ηρακλείου Κρήτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων