03/10/2023 03/10/2023 Καθήκοντα Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα ανέλαβε ο πρώην Πρέσβης της Κύπρου στη Σαουδική Αραβία, Σταύρος Αυγουστίδης, ο οποίος αντικαθιστά τον Κυριάκο Κενεβέζο. Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Χ, «η σημερινή ανάληψη των καθηκόντων μου, ως Αρχηγός της Διπλωματικής Αποστολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, πραγματοποιείται με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αποτελεί μοναδική...
03 Οκτωβρίου, 2023 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2023 - 12:27

Νέος Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα ο Σταύρος Αυγουστίδης

Διαδώστε:
Νέος Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα ο Σταύρος Αυγουστίδης

Καθήκοντα Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα ανέλαβε ο πρώην Πρέσβης της Κύπρου στη Σαουδική Αραβία, Σταύρος Αυγουστίδης, ο οποίος αντικαθιστά τον Κυριάκο Κενεβέζο.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Χ, «η σημερινή ανάληψη των καθηκόντων μου, ως Αρχηγός της Διπλωματικής Αποστολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, πραγματοποιείται με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αποτελεί μοναδική τιμή και χρέος».

«Πρωταρχικός στόχος είναι η περαιτέρω ενίσχυση και η ποιοτική αναβάθμιση των αδελφικών σχέσεων Ελλάδας και Κύπρου», τόνισε ο κ. Αυγουστίδης.

«Εκφράζω τις ευχαριστίες και την εκτίμηση μου προς το προκάτοχο μου, Δρ. Κυριάκο Κενεβέζο, και του εύχομαι οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία», ανέφερε καταληκτικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων