17/09/2019 17/09/2019 Σε διάψευση δημοσιεύματος ότι ο επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Διασποράς, και Μητροπολίτης Ανατολικής Αμερικής και Νέας Υόρκης κ. Ιλαρίων, βρίσκεται “σε αναγκαστική απομόνωση” προχώρησε το Πατριαρχείο της Μόσχας. “Ο Μητροπολίτης Ανατολικής Αμερικής και Νέας Υόρκης κ. Ιλαρίων βρίσκεται τώρα στο κτίριο της Συνόδου των Αρχιεπισκόπων της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Μανχάταν. Οι φήμες...
17 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2019 - 8:57

Ο Μητρ. Ιλαρίων και οι φήμες για “απομόνωση”

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Ιλαρίων και οι φήμες για “απομόνωση”

Σε διάψευση δημοσιεύματος ότι ο επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Διασποράς, και Μητροπολίτης Ανατολικής Αμερικής και Νέας Υόρκης κ. Ιλαρίων, βρίσκεται “σε αναγκαστική απομόνωση” προχώρησε το Πατριαρχείο της Μόσχας.

“Ο Μητροπολίτης Ανατολικής Αμερικής και Νέας Υόρκης κ. Ιλαρίων βρίσκεται τώρα στο κτίριο της Συνόδου των Αρχιεπισκόπων της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Μανχάταν. Οι φήμες ότι απουσιάζει είναι εντελώς αβάσιμες” δήλωσε  ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εκκλησιαστικών Υποθέσεων της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Νικολάι Μπαλασόφ στο πρακτορείο Interfax

Όπως γράφει το Interfax, μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο είχε μεταδώσει ότι ο Μητροπολίτης Ιλαρίων δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο και πως το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο έχει μπλοκαριστεί. Τόνισε δε, ότι ο Μητροπολίτης έχει τεθεί σε αναγκαστική απομόνωση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων