27/10/2021 27/10/2021 Όνειρο θερινής νυκτός» φάνταζε μέχρι πέρυσι στους ελάχιστους και πλέον ηλικιωμένους κατοίκους του Μαθρακίου, του μικρότερου νησιού, του δαντελωτού συμπλέγματος των Διαποντίων νήσων, να γίνει μαθητική παρέλαση και να κυματίσει ξανά η ελληνική σημαία. Το όνειρο αυτό φέτος, μετά από 21 χρόνια, γίνεται πραγματικότητα από τον 9χρονο Τάσο, που είναι ο ένας και μοναδικός μαθητής...
27 Οκτωβρίου, 2021 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2021 - 11:33

Ο μοναδικός μαθητής στο Μαθράκι θα σηκώσει τη γαλανόλευκη

Διαδώστε:
Ο μοναδικός μαθητής στο Μαθράκι θα σηκώσει τη γαλανόλευκη

Όνειρο θερινής νυκτός» φάνταζε μέχρι πέρυσι στους ελάχιστους και πλέον ηλικιωμένους κατοίκους του Μαθρακίου, του μικρότερου νησιού, του δαντελωτού συμπλέγματος των Διαποντίων νήσων, να γίνει μαθητική παρέλαση και να κυματίσει ξανά η ελληνική σημαία.

Το όνειρο αυτό φέτος, μετά από 21 χρόνια, γίνεται πραγματικότητα από τον 9χρονο Τάσο, που είναι ο ένας και μοναδικός μαθητής του δημοτικού σχολείου του Μαθρακίου.

Αύριο θα παρελάσει όλο περηφάνια στους πλακόστρωτους δρόμους του Μαθρακίου σηκώνοντας ψηλά την ελληνική σημαία, αλλά και το εθνικό φρόνημα όλων των κατοίκων του μικρού νησιού, που αποτελεί και το ακρογωνιαίο βορειοδυτικό σημείο της Ελλάδος.

Μοναδική ευχή του 9χρονου μαθητή είναι του χρόνου να παρελάσει και με άλλα παιδιά που θα έρθουν να μείνουν μόνιμα στο νησί και να δώσουν «πνοή» και χαρά στον τόπο.

Πληροφορίες – Φωτογραφίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων