16/12/2019 16/12/2019 “Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα επισκεφθεί στο προσεχές μέλλον την Ουκρανία” ανέφερε χθες ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφάνιος, ενώ εξέφρασε τη πεποίθηση του ότι το 2020 και άλλες Εκκλησίες θα αναγνωρίσουν την Εκκλησία της Ουκρανίας. Νωρίτερα, με την ευκαιρία της πρώτης επετείου της Ενωτικής Συνόδου του Κιέβου,τελέστηκε στον Καθεδρικό Ι. Ναό του...
16 Δεκεμβρίου, 2019 - 10:58
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2019 - 11:09

“Ο Οικ. Πατριάρχης θα επισκεφθεί στο μέλλον την Ουκρανία”

Διαδώστε:
“Ο Οικ. Πατριάρχης θα επισκεφθεί στο μέλλον την Ουκρανία”

“Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα επισκεφθεί στο προσεχές μέλλον την Ουκρανία” ανέφερε χθες ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφάνιος, ενώ εξέφρασε τη πεποίθηση του ότι το 2020 και άλλες Εκκλησίες θα αναγνωρίσουν την Εκκλησία της Ουκρανίας.

Νωρίτερα, με την ευκαιρία της πρώτης επετείου της Ενωτικής Συνόδου του Κιέβου,τελέστηκε στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου κ.κ. Επιφανίου, συλλειτουργούντων Αρχιερέων τόσο του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως όσο και της Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Εκ μέρους του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, απηύθυνε χαιρετισμό ο Σεβ. Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ.

Διαβάστε επίσης: 

Αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Κίεβο

Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στο Κίεβο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων