07/10/2022 07/10/2022 Τα συγχαρητήριά του προς τoν Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο για την εκλογή του από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ως νέου Μητροπολίτη Ηλείας, μετέφερε τηλεφωνικά αλλά και μέσω επιστολής ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης. Στην επιστολή του προς το νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη, ο Περιφερειάρχης αναφέρει: «Σεβασμιώτατε, Επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ...
07 Οκτωβρίου, 2022 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2022 - 19:55

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας συγχαίρει τον νέο Μητροπολίτη Ηλείας

Διαδώστε:
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας συγχαίρει τον νέο Μητροπολίτη Ηλείας

Τα συγχαρητήριά του προς τoν Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο για την εκλογή του από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ως νέου Μητροπολίτη Ηλείας, μετέφερε τηλεφωνικά αλλά και μέσω επιστολής ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Στην επιστολή του προς το νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη, ο Περιφερειάρχης αναφέρει:

«Σεβασμιώτατε,

Επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ για την άξια εκλογή σας ως Ποιμενάρχη της Μητροπόλεως Ηλείας, η οποία απέκτησε τον νέο Ιεράρχη της που καλείται να συνεχίσει το έργο και τη δράση του σεβάσμιου κ.κ. Γερμανού καθώς και πλήθους φωτισμένων Ιεραρχών που άφησαν ιστορία και πλούσιο φιλανθρωπικό έργο.

Η προσωπικότητά, η απλότητα, η ταπεινότητα, η ψυχική ευγένεια και ο πνευματικός σας πλούτος αποτελούν εχέγγυα της πορείας σας στον Μητροπολιτικό Θρόνο της Ηλείας, που εύχομαι να είναι μακρά και να έχετε πλούσια την ευλογία και Χάρι του Θεού.

ΑΞΙΟΣ!»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Επίσκοπος Ωλένης Αθανάσιος νέος Μητροπολίτης Ηλείας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων