01/12/2023 01/12/2023 Ο ηθοποιός Προκόπης Αγαθοκλέους, που υποδύεται τον Άγιο Παΐσιο στην ιστορική – βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στο Meta, αναφέρεται στην ταπείνωση και στο πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε καλά τον εαυτό μας. «Να έχετε ταπείνωση και να γνωρίζετε καλά τον εαυτό...
01 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:38
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2023 - 21:57

Ο Προκόπης Αγαθοκλέους για τα γυρίσματα του Β’ Κύκλου της σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό»

Διαδώστε:
Ο Προκόπης Αγαθοκλέους για τα γυρίσματα του Β’ Κύκλου της σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό»

Ο ηθοποιός Προκόπης Αγαθοκλέους, που υποδύεται τον Άγιο Παΐσιο στην ιστορική – βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στο Meta, αναφέρεται στην ταπείνωση και στο πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε καλά τον εαυτό μας.

«Να έχετε ταπείνωση και να γνωρίζετε καλά τον εαυτό σας.
Να σας πω ένα παράδειγμα:
Όταν σκαλίζω στο ξύλο μια μορφή Αγίου και τελειώνω, νομίζω ότι είναι καλή. Την ξανακοιτάζω μετά από λίγο και βλέπω ότι έχει ελλείψεις. Αν βάλω τον φακό θα δω ότι δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.
Το ίδιο πάλι συμβαίνει και με τα χέρια μας. Βλέπουμε ότι είναι καθαρά. Αν βάλουμε όμως τον φακό, θα δούμε ότι έχουν βρωμιές και πολλά μικρόβια.
Το ίδιο γίνεται κι όταν κοιτάμε προσεκτικά τον εαυτό μας. Βλέπουμε ότι δεν είμαστε τίποτα κι ας λέει ο κόσμος».
Άγιος Παΐσιος

Ημέρα γυρίσματος 54η»

Ο σεναριογράφος Γιώργος Τσιάκας και ο σκηνοθέτης Στάμος Τσάμης, οι οποίοι ήταν οι βασικοί συντελεστές και του α’ κύκλου καθοδηγούν τους ηθοποιούς, για τον β’ κύκλο.

Η σειρά θα προβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Την εκτέλεση παραγωγής ανέλαβε η Foss Productions.

Διαβάστε επίσης: 

“Το τηλεοπτικό ταξίδι” του Αγίου Παϊσίου από την Κόνιτσα ως το Σινά – Εκατοντάδες ηθοποιοί θα πάρουν μέρος στην σειρά που κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών

Άγιος Παΐσιος και Άγιος Πορφύριος από το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός

Πώς ο Άγιος Παΐσιος μπήκε στη ζωή μας μέσα από μία τηλεοπτική σειρά

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων