03/06/2020 03/06/2020 Στη σημερινή του επίσκεψη στο Συνοδικό Μέγαρο της Εκκλησίας της Ελλάδος αναφέρεται με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.  Ο κ. Θεοδωρικάκος τονίζει πως: “η Εκκλησία της Ελλάδος έχει διαρκή θετική συμβολή και πολύτιμο κοινωνικό έργο”. Αναλυτικά, γράφει: “Με την τιμητική πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου παρευρέθηκα...
03 Ιουνίου, 2020 - 20:39
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2020 - 20:55

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος για την παρουσία του στη ΔΙΣ

Διαδώστε:
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος για την παρουσία του στη ΔΙΣ

Στη σημερινή του επίσκεψη στο Συνοδικό Μέγαρο της Εκκλησίας της Ελλάδος αναφέρεται με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Ο κ. Θεοδωρικάκος τονίζει πως: “η Εκκλησία της Ελλάδος έχει διαρκή θετική συμβολή και πολύτιμο κοινωνικό έργο”.

Αναλυτικά, γράφει:

“Με την τιμητική πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου παρευρέθηκα σήμερα στη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. Η Εκκλησια της Ελλάδος έχει διαρκή θετική συμβολή και πολύτιμο κοινωνικό έργο. Η συνεργασία μας στους τομείς της κοινωνικής αλληλεγγύης είναι συνεχής και δημιουργική”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΣ: Τι αποφάσισε για τη Θεία Κοινωνία- Η γενναία προσφορά στο ΕΣΥ και οι επισκέψεις Κικίλια και Θεοδωρικάκου- Καμπανάκι για τις αιρέσεις

Στη ΔΙΣ ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος (Βίντεο)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων