08/10/2020 08/10/2020 Αυστηρό διάβημα της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν «εξαιτίας των πρωτοφανών και ανυπόστατων συκοφαντιών εις βάρος της χώρας μας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, κατέθεσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ανακαλώντας τον Έλληνα πρέσβη από τη χώρα του Καυκάσου με χθεσινή του ανακοίνωση.  «Σε συνέχεια των απολύτως ανυπόστατων και προσβλητικών ισχυρισμών της κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν περί δήθεν...
08 Οκτωβρίου, 2020 - 8:45
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2020 - 8:34

Ο Υπουργός Εξωτερικών ανακάλεσε τον Έλληνα πρέσβη στο Αζερμπαϊτζάν

Διαδώστε:
Ο Υπουργός Εξωτερικών ανακάλεσε τον Έλληνα πρέσβη στο Αζερμπαϊτζάν

Αυστηρό διάβημα της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν «εξαιτίας των πρωτοφανών και ανυπόστατων συκοφαντιών εις βάρος της χώρας μας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, κατέθεσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ανακαλώντας τον Έλληνα πρέσβη από τη χώρα του Καυκάσου με χθεσινή του ανακοίνωση. 

«Σε συνέχεια των απολύτως ανυπόστατων και προσβλητικών ισχυρισμών της κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν περί δήθεν ανοχής του Ελληνικού Κράτους σε προετοιμασία τρομοκρατικών ενεργειών, σε προσπάθειες στρατολόγησης τρομοκρατών μαχητών και κυβερνοεπιθέσεις από την ελληνική επικράτεια κατά του Αζερμπαϊτζάν, στο πλαίσιο της σύγκρουσης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, έγινε χθες στο Υπουργείο Εξωτερικών αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας στον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν.

Σε συνέχεια του διαβήματος, ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν, κ. Ν. Πιπερίγκος, εκλήθη στην Αθήνα για διαβουλεύσεις, με απόφαση του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων