28/12/2020 28/12/2020 Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφτηκε το Ναυτικό Νοσοκομείο, το Νοσοκομείο της Αεροπορίας και το Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο των Αθηνών και αντάλλαξε ευχές με τις Διοικήσεις τους ενόψει της Πρωτοχρονιάς.  Στη σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός έγραψε: “Επισκέφθηκα σήμερα το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών...
28 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2020 - 16:40

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ευχήθηκε στις Διοικήσεις των Νοσοκομείων

Διαδώστε:
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ευχήθηκε στις Διοικήσεις των Νοσοκομείων

Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφτηκε το Ναυτικό Νοσοκομείο, το Νοσοκομείο της Αεροπορίας και το Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο των Αθηνών και αντάλλαξε ευχές με τις Διοικήσεις τους ενόψει της Πρωτοχρονιάς. 

Στη σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός έγραψε: “Επισκέφθηκα σήμερα το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.  Μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, και κατά περίπτωση τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση και τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη, ανταλλάξαμε ευχές με τις Διοικήσεις τους ενόψει της Πρωτοχρονιάς.
Κατά τις επισκέψεις τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για προφύλαξη από τον COVID-19”.

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων