08/02/2019 08/02/2019   Η Εταιρία Μακεδονικών σπουδών και η Ένωση Ελλήνων Σλαβολόγων διοργανώνουν Διεθνές επιστημονικό συμπόσιο στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2019 στην Θεσσαλονίκη. Το θέμα του Διεθνούς επιστημονικού συμποσίου θα είναι : Oι Δρόμοι του ελληνικού πνεύματος στον κόσμο των Σλάβων Κύριλλος και Μεθόδιος,Ησυχασμός,Άγιον Όρος. Εις μνήμην καθηγητού Αντωνίου-Αιμιλίου Ταχιάου,που διοργανώνεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για...
08 Φεβρουαρίου, 2019 - 14:39

“Οι Δρόμοι του ελληνικού πνεύματος στον κόσμο των Σλάβων”

Διαδώστε:
“Οι Δρόμοι του ελληνικού πνεύματος στον κόσμο των Σλάβων”

 

Η Εταιρία Μακεδονικών σπουδών και η Ένωση Ελλήνων Σλαβολόγων διοργανώνουν Διεθνές επιστημονικό συμπόσιο στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2019 στην Θεσσαλονίκη.

Το θέμα του Διεθνούς επιστημονικού συμποσίου θα είναι : Oι Δρόμοι του ελληνικού πνεύματος στον κόσμο των Σλάβων Κύριλλος και Μεθόδιος,Ησυχασμός,Άγιον Όρος.

Εις μνήμην καθηγητού Αντωνίου-Αιμιλίου Ταχιάου,που διοργανώνεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα ογδόντα χρόνια της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων