08/11/2021 08/11/2021 «Η Αγία Γραφή στην Εκκλησία και την Ιστορία» είναι το θέμα του Διεθνούς Συμποσίου για τη Βιβλική Εξήγηση, που διοργανώνεται από τη Σχολή Φιλολογίας, Ιστορίας και Θεολογίας του Δυτικού Πανεπιστημίου της Τιμισοάρα, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Βανάτου. Η διαδικτυακή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 11ης και 13ης Νοεμβρίου 2021, θα συγκεντρώσει ειδικούς στον...
08 Νοεμβρίου, 2021 - 11:27
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2021 - 11:33

Συμπόσιο με θέμα: «Η Αγία Γραφή στην Εκκλησία και την Ιστορία»

Διαδώστε:
Συμπόσιο με θέμα: «Η Αγία Γραφή στην Εκκλησία και την Ιστορία»

«Η Αγία Γραφή στην Εκκλησία και την Ιστορία» είναι το θέμα του Διεθνούς Συμποσίου για τη Βιβλική Εξήγηση, που διοργανώνεται από τη Σχολή Φιλολογίας, Ιστορίας και Θεολογίας του Δυτικού Πανεπιστημίου της Τιμισοάρα, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Βανάτου.

Η διαδικτυακή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 11ης και 13ης Νοεμβρίου 2021, θα συγκεντρώσει ειδικούς στον τομέα της βιβλικής ερμηνείας από τη Ρουμανία και το εξωτερικό.

Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου από τις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του τόμου «Fides quae per caritatem operatur (Η πίστη που λειτουργεί με αγάπη). Τα έργα του Διεθνούς Συμποσίου για την Βιβλική Εξήγηση, Τιμισοάρα, 12-13 Νοεμβρίου 2020», με επιμέλεια του π. Ioan Mihoc και του π. Iosif Stancovici.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, από τις 09:00.

Μπορείτε να μάθετε ποιοι είναι οι συμμετέχοντες, καθώς και άλλες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Μητροπολιτικού Ναού Βανάτου (Μπανάτ στα ρουμάνικα).

Φωτογραφία: Αρχείο Basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων